Monero (XMR) lukker det høyeste daglige lyset siden 2018

  • Monero har beveget seg over motstandsområdet på $ 133.
  • Prisen handles i en kortsiktig parallell stigende kanal.
  • XMR er sannsynlig i underbølge 5 av en utvidet bølge 3.

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Monero-prisen (XMR) har Cryptosoft endelig flyttet seg over motstandsområdet på $ 133, noe den hadde slitt med å gjøre i hele november måned.

Monero forventes å fortsette å bevege seg oppover og vil sannsynligvis akselerere når det er i stand til å bevege seg fra det kortsiktige handelsmønsteret som er beskrevet nedenfor.

Monero langsiktige nivåer

Siden slutten av oktober har XMR-prisen slitt med å bevege seg over motstandsområdet på $ 133, som også er 0.382 Fib retracement-nivået for hele forrige nedadgående trekk.

Imidlertid er XMR for tiden i ferd med å bevege seg over dette motstandsområdet, og målretter 0,5 og 0,618 Fib retracement nivåer på henholdsvis $ 166 og $ 199.

Tekniske indikatorer er fortsatt bullish, til tross for en ubekreftet bearish avvik i RSI, og støtter muligheten for en fortsatt økning.

Cryptocurrency trader @Nagatodharma skisserte et Monero-diagram, og bemerket at XMR beveget seg over et viktig langsiktig motstandsområde og forventes å fortsette å bevege seg oppover.

Det ukentlige diagrammet vi skisserte stemmer med denne vurderingen, noe som indikerer at XMR nå beveger seg oppover mot $ 166 og muligens $ 199 etter.

Kortsiktig kanal

Det daglige XMR-diagrammet viser bruddet fra motstandsområdet på $ 133 tydeligere.

XMR har klart beveget seg over dette nivået og er i ferd med å nå årets høyeste daglige avslutning, som også er den første lukkingen over dette området siden 2018.

MACD, RSI og Stochastic oscillator øker, og ingen har generert bearish avvik, et tegn på at breakout er legitimt.

En titt på den seks timers tidsrammen avslører at XMR handler i en parallell stigende kanal.

For tiden har XMR beveget seg over midten av kanalen og validert midtpunktet (vist med den grønne pilen nedenfor) som motstand.

Hvis XMR bryter ut over kanalen, vil den sannsynligvis bevege seg raskt opp.

Den langsiktige tellingen for XMR antyder at den begynte en bullish impuls (vist i hvitt nedenfor) 13. mars og er for tiden i en utvidet bølge 3. Delbølgetellingen for denne bølgen 3 er gitt i oransje, med XMR for tiden i underbølge 5.

Et sannsynlig mål for toppen av farten er funnet mellom $ 184 – $ 195. Dette området er 2.61 Fib-utvidelsen til underbølge 1 og lengden på bølgene 1-3 projisert til bunnen av bølge 4.