Bitcoin News Today – Rubriker för 11 september

Bitcoin News Today – Enligt de senaste on-chain-uppgifterna finns det en betydande ökning av Bitcoin-överföringarna. Detta tyder på att det kan förekomma en ökning av receptfria Bitcoin-beställningar. Ki Young-Ju – VD för CryptoQuant – sa att Bitcoin-över-the-counter-erbjudanden kan hända på ett sätt som liknar mönstret i februari förra året.

Kedjeanalytikern sa att detta historiskt är ett hausseartat tecken men VD för CryptoQuant varnar för att mönstret inte är absolut och inte bör vara beroende av isolerat.

Bitcoin-överföringar uppnådde en ny årlig hög

VD noterade också att antalet Bitcoin Trader överföringar precis nådde en ny årlig höjd och tillade att de flesta transaktionerna inte kom från handelsplattformar. Han sa att de nya topparna kan bero på en återuppgång av volymen utan recept, baserat på två mätvärden. Ki sa:

”Antalet överförda BTC träffar året högt och dessa TX är inte från börser. Fondflödesförhållandet för alla börser når året låg. Något händer. Eventuellt OTC-erbjudanden. Detta hände också i februari 2019, då OTC-volymen höjdes. Jag tycker att det här är en stark haussignal. ”

Gruvarbetare och enskilda köpare med hög nettoförmögenhet säljer eller köper vanligtvis BTC på receptfri marknad. Detta gör att den digitala valutan kan flytta från en person till en annan utan att sätta enormt press på valutamarknaden.

CTO för Glassnode tror annars

Chief technology officer för Glassnode – Rafael Schultze-Kraft – sa att ökningen av volymen inte är att Bitcoin byter händer. Snarare noterade analytikern att volymen är platt och det representerar ”ändra BTC.” I ett inlägg sa han:

”Bitcoins on-chain-volym ökar eller slår INTE några toppar. Även genom att använda de mest grundläggande ändringsjusteringarna avslöjas att volymökningen bara är “uppenbar förändring” som går tillbaka till avsändaren. Detta är inte $ BTC som byter händer, och inte verklig ekonomisk genomströmning … Ville bara påpeka att detta inte är fallet, volymen är faktiskt platt – det här är bara stora mängder förändring BTC. ”

Istället för överladdningsavtal kan det innebära interna överföringar eller andra typer av interna plånboksrörelser. Om så är fallet skulle det inte nödvändigtvis vara en hausseartad trend för den digitala valutan på kort sikt. Emellertid tror Ki fortfarande att de är OTC-erbjudanden och tillägger:

“Poängen är bara att icke-börsen / icke-gruvarbetenheter flyttar sina medel genom att framkalla flera transaktioner, OTC tx är bara en av möjligheterna.”