Uh Oh, Looney Tunes gewoon ‘vervloekt’ met een Bitcoin Tweet

Het is al tien jaar geleden, wanneer gaan de mensen leren? Sommigen zullen dat nooit doen! Dat is’ waarom er een bitcoin overlijdensbericht is, volgens welke het digitale goed 392 keer is gestorven.

Gisteren werd het Twitter-account van de animatieserie Looney Tunes, gerund door een ACME-stagiair, die in april van dit jaar is toegetreden, getweet,

Te midden van deze “Elmer FUD”, herinnerde de cryptogemeenschap de Looney Tunes aan het Chuck E. Cheese incident en dat ze “een gevaarlijk spel spelen”.

“We weten allemaal wat er gebeurd is met Chuck E. Cheese niet lang na hun Bitcoin Trader tweet,” schreef handelaar Altcoin Dad.

“Gefeliciteerd, je hebt net jezelf vervloekt, zeg hallo tegen Chuck E. Cheese in de hel,” schreef een andere gebruiker.

In juli 2019 vergeleek Charles Entertainment Cheese, een keten van Amerikaanse restaurants, bitcoin met de shitcoins nadat Product Hunt oprichter Ryan Hoover tweet, “Chuck E Cheese tokens zijn cool en alles, maar ik zou liever Bitcoin verdienen”.

“Aan ieder zijn eigen nepgeld…” is wat de Twitter-account van de mascotte reageerde.

Ongeveer een jaar later verklaarde het bedrijf het faillissement onder vermelding van huisbestellingen en winkelsluitingen tijdens de coronaviruspandemie als drijvende kracht.

Nu, veel geluk voor Looney Tunes is alles wat kan worden gezegd.